Tuesday, December 8, 2009 at 9:24 PM |  
hehe....ni aku tak tau la sape kepala nya....jakek la nih....nak ikut cakap die je...tapi naseb baik la rancangan sume best2.....

aktiviti2 geng2 miskin ni telah dimulakan 2 minggu lepas di sungai kedondong...ala, on the way nak gi genting ikut batang kali, kompom lalu sungai ni punya...best jugak gi ramai2 wat aktiviti murahan nih....hepi pun hepi...tapi part yang aku takleh blah adalah....AMAT SEJUK!!!!...berbekalkan ketebalan kulit yang kurang daripada seekor biawak tanah, 5 minit pertama je aku da start menggigil...ces...aktiviti kali pertama ni sempoi je....datang, mandi, mkn, blah...ade la diselitkan aktiviti melawan arus, cubaan melemaskan diri, teknik penyamaran gaya seekor penyelamat pantai dan sebagainya....realy fun...

aktiviti kedua...sungai/air terjun pertak!!! perghh...yang ni masyuk gile...walaupun dengan ahli yang makin berkurangan (mayb ahli lain telah pun masuk peringkat kaya?? haha)...namun tetap mendatangkan hasil yang memuaskan....tapi jakek ni sengal....die da sampai, pastu taknak jawab fon....berbekalkan naluri jack yang secara jujurnya aku tak berapa nak percaya, sampai gak kitorang di tempat yang dimaksudkan....tapi!!!!! sume mmg berbual....spageti la, tuna la, roti la....mane sume tu???? wakakakaka....cerita letop je lebey....takpe....terjun dulu...lain cerita bincang jap lagi...pertak ni luas nak mampos n kitorang je ade situ...peh...puas2....tapi aku curi pelampung anak jiran KECIK sebagai usaha berhati2 daripada kejadian lemas tidak berpenghujung....yela...aku da la tak reti berenang....dengan tahap getaran badan a.k.a gigil yang dah mencapai 3.5 skala ritcher, agak susah sape2 nak selamatkan aku pun....haha....kali ni pun sempoi...mandi, tangkap gamba, huha huha, makan, balik....again, diselitkan aktiviti membuat tugu negara (jakek on top...??!!!! pergh berat maut), ala2 renang berirama, lompatan tidak sekata dan membaling pasir sungai....tidak lupa juga menyusun batu (ni kerja tak bertamadun oleh jack)....

ahli2 geng miskin ni suke berbual la...kecik!!!!!!! mane gamba??????? cakap mau upload....shit aa...takpe2....kite sekalikan gambar untuk trip ketiga pun cantek gak....lepas ni mane??? serendah?? layannnzzzz.....idup geng miskin penjejak sungai!!!

kepada ahli2 lain iaitu nahar ain efah...plz join pada mase akan datang....yang lain agak2 nak hiburan yang murah, sile daftarkan diri ngan joe jack jakek (3J berkuasa)...haha...ish2....aku baru nak upload gamba...kecikkk!!!!!!!!!
Posted by anep@kecixz

3 comments:

nia said...

eit..bkn xnk join..org tu la...g time org blik kg..kite ssh2 kt kg..die g enjoy lak..jeles... ;p

January 8, 2010 at 1:03 PM  
nanep said...

tihtihtih....ingat kitorang tak susah ke? kitorang bersusah payah gak melawan arus dan bertungkus lumus mengeringkan badan gak tau....kikiki

January 22, 2010 at 4:30 PM  
nia said...

hihi..consider sh ke tuh?? tah pape..tihtih..

January 23, 2010 at 10:16 AM  
good things come to those who wait...