Friday, May 8, 2009 at 1:55 AM |  
hmm....semenjak meninggalkan blog ni...rasenye banyak bende baru kat aku....

henset...finally akhirnya aku beralih dari 3310 yang banyak berjasa to a brand new sony ericson...walaupun terpakse meminta bantuan paan....tenkiu bro...haha...but quite tak mampu sgt at that time n dont realy need it...wut am i thinkin? hmmm..

keje...kesunyian opis pada pukul 2 pagi mmg amat menyayat hati masing2 (sbb sume melayan headset)...hoho...well...this is my new job...got 2 shift...n i dont know whether i'm lucky or not, my 1st shift is today, at night!!! amat la ngantuk...but actually my old job da cukup best dgn environment yang sangat bes...i wonder why am i looking for a new 1?....hmmm...

kereta...that night i swear i just stare at my car for almost 10 minutes...haha...jadi blur sbb tetibe aku da ade kete...tapi myvi sengal je....spec paling rendah...rase amat la seronok sbb ade kenderaan sendiri....selama ni asek pinjam org lain tak pun bagi alasan takde transpot...hoho...but jiwa aku adalah lebey kepada kelajuan moto...plus, actually mmg ade duit nak bayar kete tapi tiada kemampuan nak pakai kete...how i'm gonna live with that?...hmmm...

seseorang....hehe...mmg takde pun...saje nak tambah perisa....orang-orang sekeliling mmg la ramai yang teramat malah makin bertambah...n i luv it...its like i'm holding back all this while n suddenly i become myself again...finally....but mayb (actually) there's sumone yang aku rapat...n its like a whole new thing for me...fun n awkward at the same time....naaahhh...lantak la...hidup harus tetap blur bersama hidupan liar yang lain...hehe...but until when i'm gonna be like this?...hmm

yeah...the new life begins...n i'm ready for it!!
Posted by anep@kecixz

0 comments:

good things come to those who wait...