Friday, January 9, 2009 at 5:37 PM |  
today is my worst day ever....aku lambat la kononnye gi miting...bawak moto da standard pun macam haram...cilok sane sini..trafik lite langgar sume...tapi aku perasan ade la satu moto ni folo aku dari ampang...hmm....wut to do..kot2 ade niat tak baik ke kan...lalu aku tambah darjah kepelesitan....tolak tambah ala2 rider pencen sket2....akhirnya aku sampai kat tempat parking...uish da kul 3.05...cilaka liao...

aikk??moto tadi ade kat blakang aku???turun2 dengan lagak polis yang tak berapa nak hensem, soh aku tunjuk ic la ape la sume...pastu cakap moto aku ni ade kes la ape la...cewah...dalam ati aku da tau da ni...kompom nak menjalankan sebarang aktiviti tak sihat ni...aku soh tunjuk ID takmo plak...tum tam pling plang kecebur kedegang...akhirnya selamat henset gua kene rompak...haha....walaupun da cukup truk da tu, sib baik aku sempat bawak laptop lari nek atas...

sume tanye "apsal tak riot je kat situ?"....ni soalan susah aku nak jawab...takut?mmg aku cuak...tengok saiz die ngan aku,walaupun die sorang, leh lunyai gak aa...so hasil pemikiran rasional ajaran cikgu geografi aku, daripada aku datang miting lebam berdarah sume ditambah dengan henset + laptop + duit sume ilangg...baik aku ilang henset + terminate number + laptop and keje selamat + duit tak kopak + aku stil leh tersenyum tawar dengan penuh bangga.....

henset baru bli, walaupun tak sampai ribu, membuatkan aku tahan perut gak sebulan...sempat la pakai beberapa bulan...bile pk balik...its not that bad...in fact, lepas aku kene, satu building kecoh ketatkan security sume..so tak kene kat orang lain...in a way, kira aku berjasa kat orang2 yang bakal kene ye tak? hoho....

masalahnye nak tambah malang lagi mouse aku rusak...u cant call urself a programmer when the only thing that u can use is the damn mouse pad on ur laptop....sumpah payah nak wat keje...aku tengah calculate ape lagi leh jadi malang lepas ni....1 thing for sure, aku musti tetap tersenyum aa...huhu

hopefully all this shitness will turn into a fucking shining best damn thing ever the next day...or the day after that...or after that......ayat aku pun da tunggang terbalik same macam pale otak aku skang...tengok laptop da tak pk keje...asek pk snuker je...well, thats the only thing that can make me forget anything rite now...even for a slightest moment...so tolong la ade orang ajak ari ni...ade sape bran???
Posted by anep@kecixz

3 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
January 10, 2009 at 12:44 AM  
^eazy^ said...

hoho.. xpe anep, mak ak cakap semua dugaan tue maknenye Allah sayang kat ko.. pasni ko pakai 3310 jek, confirm xde org nak curi lagi..huhu

January 10, 2009 at 12:47 AM  
anep@kecixz said...

tu la pasal...aku rase 3310 tu yang soh orang tu rembat....sbb die rase dilupakan...hoho...oh my 3310...i'm back!

January 10, 2009 at 8:04 AM  
good things come to those who wait...