Wednesday, January 7, 2009 at 10:21 PM |  
shopping...sape tak suke shopping ye tak?...but 1 thing for sure, thats not me (while ago)...takde la menyampah tapi juz not my habit...haha...can u believe that?

tapi kebelakangan ni bile da pegang duit sendiri (mmg banyak dugaan), ade je bende yang aku nak beli...hoh...baru2 ni kopak lagi bli sumthin...tapi mmg da target setahun menatang ni...so worth it kot....wut i'm trying 2 say is, kenapa aku da makin ke arah this shoping thing...kalau setakat bli sabun ke ubat gigi ke, orang tak panggil shoping ye tak? haha

mungkin dulu aku takde duit...so tak rase nak bli pape....but that doesnt mean that i'm quite kayo rite now...tersepit gak idup tengah KL gini....cume ade la duit sendiri...tak mintak parent (mintak membe ade la gak 2-3 helai..haha)...jadi, mulai hari ini, sempena tahun baru yang baru sangat2...aku berazam untuk tidak menjadi secebis sopharudin yang sophaholic!
Posted by anep@kecixz

0 comments:

good things come to those who wait...