khamis, 7pm - ish...sume orang da tengok transformers...takleh jadik nih....yang paling tak tahan tuh, ade je mulut2 yang nak menceritakan secara detail jalan citer transformers tersebut...eleh....kalau micheal bay bayar derang jadi jurucakap die takpe gak...aku berazam utk mendapatkan tiket sok malam!!! keje....keje....laju...laju...

jumaat, 7am - yeay!!! perjuangan aku untuk bertemu ngan robot jahanam sekalian kian hampir!!!...saba2...kaunter tiket pun lum bukak lagi nih...alek umah makan nasi lemak,layan fesbuk dulu pun cantek nih...hoho...

jumaat, 11am - ish...semak tol pc nih...lame da tak kemas...ym,fesbuk,kemas...ym sum more...kemas alek....lllaaaa....lagu2 pun tak update??? sape punye pc la nih....donlod dulu....baru kul 1suku kot...tapi aura penat da terasa cane nih???....aaahhh...transformers punya pasal....keep bz....keep bz...

-smyg jumaat-

jumaat, 3pm - makan pun da abeh...gi bli tiket!!!! truuutt truuutt...ala sape lak call nih...oooo my bro pun nak join tengok...die soh bli tiket lebey....cantek2...the more the merrier ye tak...tapi die nak tengok awal....aku lak rembat tiket 11.15pm bagi mendapatkan tempat duduk idaman yang lebey selesa sambil menikmati cerita berbahagia....huhu...

jumaat, 6pm - gi amek ain jap...mak ai....jem gile babik kl ari nih....mane route aku nak ikut gi jj keramat nih....hmmm...takpe2...tiket pun lambat lagi...ape ade hal jah!!...tapi kene alek awal gak nih...ade klaz itik renang bersama onam...abeh shoping,alek,terjun pool!!!!.....tetibe..."woi ko ingat da kul bape nih??? pool ni tutup kul 10"...alamak..."sori pakcik pakgad...saya ingat baru kul 9.50"...hoho....berlakon tu penting beb...

jumaat, 11.15pm - akhirnyaaa.....perrghh besnyee!!........mak ai klaka gak mamat bumblebee nih...woooo...action taknak ngalah...........(.....)......eh babik aku leh terlelap lak....huiyo...bes lagi....dan lagi....besnye....waaaa......(.....)....aik, aku terlelap lagi...bodo2...

sabtu, 00.45am - ................................................................................................................

sabtu, 1.45am - ......da abeh????....aku tertido???.....

sabtu, 2am - balik sambung tido ngan penuh kecewa ngan dendam terhadap optimus prime sbb tak sempat tengok die idup balik.....prime,kalau ko nak mengamuk lagi,wait 4 me to find another ticket ok??...huhu...gg...
Posted by anep@kecixz

4 comments:

nia said...

ceit..sdri yg gg,slh kan prime lak.. ;p

July 25, 2009 at 9:57 AM  
nanep said...

prime tetap bersalah....lambat sangat beraksi sampai busan n mengantuk...org kat sebelah pun salah sbb tak kejutkan... ;p

July 25, 2009 at 10:31 AM  
nia said...

eit..org da kejot..siap tolak2 kepale lg..die yg tido mati... ;p

August 1, 2009 at 12:07 PM  
nanep said...

takpe...tunggu donlod baru yang clear punye baru repeat lagi skalik...buat mase skang cari citer lain utk dilayan di wayang!!!! hehe...cite ape ade skang?

August 5, 2009 at 10:40 AM  
good things come to those who wait...