Tuesday, December 23, 2008 at 12:30 AM | 0 comments  
bodo la...penat gile aku cari2 template...tapi takde yang kene ngan jiwa lak...nak tulih pun tak semangat camnih....nak wat sendiri bukan takleh...juz malaz....padahal keje wat website....alih2 gune blog lak...kakakkaa...weird huh....nanti aku nak dedicate satu ari wat menatang ni je...tengok aa...kalau tak lawa jugak, aku trus order asam pedas pastu tido 2 jam...lantak ah!
Posted by anep@kecixz
Monday, December 15, 2008 at 2:30 AM | 0 comments  
aku slalu la bace blog orang...tapi orang mmg tak bace blog aku sbb ni first time aku create blog...ingatkan susah sangat...upenye hanjeng laut punye senang....so aku pun tak tau lepas ni aku akan update ke tak...orang bace ke tak...orang tau ke tak....silap2 aku sendiri pun tak bukak...memandangkan keje yang tak penahnye tak bz....cakap pasal bz....aku sepatutnye siapkan keje memandangkan skang kul 2.30am dan sok ade miting....cilaka liaou...huhu...aaaaaaaaaa....blog aku....kata2 aku....laptop aku....keje aku....amende aku da merapu nih...sebagai first entry yang takde hala tujuan...akan ku padam bile tiba mase yang sesuai...so sesape yang da terbuang mase bace entry aku ni...tutup browser tu cepat2...huhu...

-buran laut berbahasa latin-
Posted by anep@kecixz
good things come to those who wait...